Als u als particulier wilt verbouwen/aanbouwen of renoveren dan bent u bij Timmerwerken Bessems aan het juiste adres. Ik neem met plezier kleine opdrachten aan zoals het vervangen van hang en sluitwerk, Monteren van meubelen ect ect,   Maar het is ook mogelijk dat ik alle werkzaamheden uitvoer die voorkomen bij de aanbouw van een garage/aanbouw. Dit in samenwerking met diverse andere ervaren specialisten zoals metselaars,elektricien,dakdekkers,tegelzetters,voegers en loodgieters waarmee samen gewerkt wordt. Dit heeft als voordeel dat u precies weet wat de kosten bedragen voordat u begint te bouwen en dat u niet zelf hoeft te zoeken naar bouwlieden voor het uitvoeren van u project.

De werkwijze van Timmerwerken Bessems :

Na een afspraak kom ik bij u thuis om u plannen en wensen te bespreken. Daarna wordt alles opgemeten zodat ik alle gegevens heb die nodig zijn voor het maken van de offerte. indien u al een bouwtekening heeft kan ik vanaf de bouwtekening ook de offerte maken.

De officiŽle offerte krijgt u per post thuisgestuurd en wanneer u besluit om mij de opdracht te gunnen dan wordt er in overleg een startdatum en einddatum gepland

Ik bestel dan de benodigde bouwmaterialen en zorgt dat ze op de juiste tijd op de plaats van het project worden afgeleverd. Indien gewenst regel ik ook alle andere specialisten die nodig zijn in het project zodat u bespaart blijft van de hele organisatie van het geheel.

Tijdens en op het einde van de bouw kijk ik samen met u als opdrachtgever of alles naar wens verloopt en worden de eventueel kleine onvolkomenheden opgelost naar u wensen. De klant is immers koning. 

Timmerwerken Bessems kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren :

Hang en sluitwerk, Wanden en plafonds, Ombouw zolder tot woonvertrek, plaatsen van dakkapellen en dakvensters, Afhangen van ramen en deuren, Platdak en balklagen, Dakwerk, Boeiboorden vervangen/maken, Wand en gevelbekleding, Plaatsen van kozijnen en ramen, Tuinhuisjes,Pergola's,Schuttingen plaatsen,Tuinmuurtjes, realiseren van Aanbouw/garage, Badkamer en toilet aanleggen/renoveren. Plaatsen van keukens, leggen van parket/laminaatvloeren.

U bent natuurlijk altijd welkom om  te bellen of te e-mailen  naar de mogelijkheden die ik u kan bieden.